зА НАС

оСНОВАНА

през 2010 г., "Еко Трапеза" ООД е създадена с огромно желание и много любов. Целта на фирмата е да предоставя здравословни продукти на пазара, да рекламира производителите на такива и да осъществява връзката между продавач и клиент.

Зелената ябълка с листо е символ на здравословния начин на живот и избрахме именно нея като наше вдъхновение. От самото начало на работа, фирмата застава зад вярването, че всеки заслужава достъп до качествена и полезна храна за своята трапеза.

СТРЕМЕЖЪТ

на "Еко Трапеза" е постоянно да надгражда продуктовата си гама с нови и здравословни продукти, да развива своите дейности и клиентската си мрежа от доволни клиенти. С удоволствие предоставяме висококачествени продукти, храни и напитки, за вас и вашите клиенти. Развиваме се както в търговия на едро, така и в сектора на луксозните гурме храни, с иновативната ни платформа Mediterranean Gourmet Catalog и новия Bulgarian Gourmet Catalog.

В екипа работят както дългогодишни специалисти в сектор продажби, търговия и мениджмънт, така и млади, зелено настроени експерти.

уСТОЙЧИВОСТТА

е първи приоритет за бъдещото развитие на фирмата. Вярваме, че здравословните и качествени продукти са важна предпоставка за щастлив живот, който всеки човек заслужава. Стремим се към зелена политика, която постепенно надграждаме, защото обичаме природата. Визията за дългосрочно развитие на "Еко Трапеза" е стремеж към премиум качество, конкурентни цени и устойчиво развитие.

Ако споделяте възгледите ни и харесвате нашите продукти, ще се радваме да станете наши партньори!
Logo 3

green business development

MGC table tastings
КОНСУЛТАНТ ЗЕЛЕНО РАЗВИТИЕ

Екологичното развитие на фирмата е наш приоритет. Консултант на "Еко Трапеза" ООД е екологът Дина Сиракова, магистър по опазване на околната среда. Завършила с отличен Софийски университет "Св. Климент Охридски".


Консултира отдел Green business development и селекцията на продукти така, че да отговарят на нуждите на модерния потребител и да промотират природосъобразния начин на живот.


За контакт: dina.sirakova@gmail.com

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

ПРЕЗЕНТАЦИЯ И РЕКЛАМА

Организираме презентационни събития и поддържаме две рекламни платформи за маркетинг на гурме продукти от Средиземноморието и от България.

ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОДУКТИ

"Еко Трапеза" е ексклузивен вносител и дистрибутор на качествени линии продукти за здравословна трапеза.

УДОБНА И БЪРЗА ДОСТАВКА

Предлагаме лична доставка до Ваш обект за гр. София и доставка с куриерска фирма за цялата страна.

feature-mockup

КЛИЕНТСКА МРЕЖА

"Еко Трапеза" развива дейности както в сферата на внос и дистрибуция на здравословни продукти, така и в сектор международна реклама и маркетинг, с иновативни гурме платформи и бутикови събития.
1+
КЛИЕНТА
1+
КОНТАКТНИ ДЪРЖАВИ
1%
УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
1+
ГУРМЕ СЪБИТИЯ

ОТЗИВИ

client1
МАРИЯ ПЕНКОВА

"Здравословните енергийни барчета Honey Up Protein Bars са любимия продукти на мен и моите колеги в нашия офис! Помагат ни да имаме повече енергия и ни поддържат в добра форма. Идеалната закуска за мен сутрин с кафето!"

client2
АТАНАС марангозов

"Помагам на нашия малък семеен бизнес с лично производство на качествени продукти в България, като съм заинтересуван да участвам в новата рекламна платформа Bulgarian Gourmet Catalog, която ще ми позволи да достигна до повече клиенти и потенциални вносители от Европа."

client3
CALISTA Angelopoulos

"I am a luxury products shop owner. I discover unique Mediterranean brands through the annual editions of Mediterranean Gourmet Catalog. I am thrilled to have this fine selection for my business opportunities."

Scroll to Top